Nektár Biobolt: Vásárlási feltételek

www.víztisztító-készülékek.hu

Hogyan vásárolhatsz víztisztító készülékeket és betéteket?

1. Megvásárolhatod a Nektár Bioboltban:

A készülékekből és a betétekből is elég nagy készletet tartunk, de előfordulhat néha, hogy pár napra kifogyunk egy-egy termékből!

1092 Budapest, Ferenc krt. 42  Tel: (1) 217-3510  Nyitva: H-Cs:8-19h, P:8-17h Sz:9-13h

A Nektár Bioboltban bankkártyával is tudsz fizetni!

2. Megrendelheted GLS házhozszállítással: *akár másnapra is!

*A 11 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapra kiszállítjuk!

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja ki.

Fizetni a csomag átvételekor kell a futárnak készpénzben vagy bankkártyával.

A szállítási költség:

6.000 Ft-tól: 790 Ft / csomag (max 40 kg)

6.000 Ft-ig : 1.490 Ft / csomag (max 10 kg)

A kiválasztott termékeket tedd be a kosárba, majd a "Kosár" menüpontban, az átvételi mód kiválasztása után menj a "Pénztár" gombra. Ott az adataid megadása után nyomd meg a "Megrendelés" gombot!


Nektár Biobolt vásárlási feltételek:

1. Bevezetés

Paragrafus jel

Az alábbi részletezett Általános Vásárlási Feltételek (a továbbiakban Általános Feltételek) kizárólag az egymással kölcsönös szerződésben álló felekre vonatkozik. Egyrészről a www.viztisztito-keszulekek.hu honlap használóira, (továbbiakban "Vevő" vagy "Ön" -ként szerepel), másrészről Nektár Biobolt / Nektár Biobolt Kft., aki 2030 Érd, Balatoni út 54 szám alatti székhelyen lett bejegyezve. ( a továbbiakban "Nektár Biobolt"-ként szerepel). Kizárólag az itt említett általános feltételek érvényesek és minden más feltétel helyébe lépnek, kivéve kivételes előzőlegesen bejelentett, vagy írott módosítás esetén. A Nektár Biobolt-nak jogában áll esetenként az alábbi általános feltételeket módosítani, így minden vásárlás előtt újra el kell olvasni a www.viztisztito-keszulekek.hu honlap (továbbiakban honlap) általános feltételeit. Ezek a módosítások az Interneten való megjelenés pillanatától érvényesek és nem alkalmazhatóak a korábban megkötött szerződésekre. A honlapon leadott minden rendelésre a leadásának dátumán érvényben lévő Általános Feltételek érvényesek. Érvényesített rendelés esetén Ön az itt elolvasott feltételeket feltétel nélkül elfogadja. A honlap használatakor Ön beleegyezik, hogy elfogadja és betartja az itt felsorolt általános feltételeket éppúgy, mint a felhasználói szabályzatot.

2. Rendelés leadása

  • A rendeléseket interneten keresztül a www.viztisztito-keszulekek.hu honlapon, éjjel-nappal a hét minden napján lehet leadni.
  • Telefonon keresztül sajnos nem tudunk rendeléseket rögzíteni!

A beérkezett megrendelését egy e-mailben azonnal visszaigazoljuk.

Ha a megrendelt termékeket nem tudjuk egy-két munkanapon belül feladni, akkor telefonon jelezzük a várható szállítás idejét.

3. Termékinformáció

Paragrafus jel

A Nektár Biobolt mindent megtesz a termékek alapvető tulajdonságainak minél hitelesebb feltüntetése érdekében. Ennek módja a partnerek, illetve a beszállítók által adott technikai fájlok és termékleírások illetve a termékről készült fényképek, melyek publikálása a technikai korlátoknak megfelelően és a legmegfelelőbb piaci standardok tiszteletben tartásával történik.


4. Árak

Paragrafus jel

A honlapon megadott eladási árak Forintban vannak megadva és tartalmazzák az általános forgalmi adót, viszont szállítási költség nélkül értendőek. Az esetleges szállítási költségek a Felhasználót terhelik és a rendelés végén a számlázáskor a kiválasztott termékek kiegészítendő többlet költségeként szerepelnek.
A Nektár Biobolt-nak jogában áll bármelyik pillanatban módosítani az árait, rendeléskor azt az árat vesszük figyelembe, amely a rendelés pillanatában a Honlapon szerepel.

5. Rendelkezésre állás

Paragrafus jel

Megrendelését a termék raktáron való rendelkezésre állásának megfelelően teljesítjük.

Ha az Ön által megrendelt áru a raktárkészletünkben nem áll rendelkezésre, akkor e-mailben 3 napon belül értesítjük és megadjuk, hogy milyen határidővel tudjuk a kiszállítást teljesíteni.

6. Szállítás

A Honlapon vásárolt termékeket az ország egész területére kiszállítjuk.

Termékét arra a címre szállítjuk ki, melyet rendeléskor megadott.

A szállítási költség:

0 - 5.999 Ft-ig 1.490 Ft / csomag
6.000 Ft-tól 790 Ft / csomag

Egy csomag súlya maximum 40 kg lehet! Ha ennél több amit megrendelt,
akkor azt több csomagban, többszörös szállítási díj ellenében tudjuk küldeni.

7. Visszavonási jog elégedetlenség esetén

Paragrafus jel

A 2002. évi XXXVI Törvény értelmében 8 munkanap áll az Ön rendelkezésére, hogy visszaküldje azt a terméket, amely nem felelt meg elvárásainak. A csomagot a saját költségére küldheti vissza a számla kíséretében.
Kérjük, hogy a terméket ajánlottan vagy tértivevénnyel, értékbiztosítással adja fel, arra az esetre, ha terméke elveszik, károsodik, vagy megrongálódik. A visszaküldés költsége minden esetben a vevőt terheli.

Csak az új, hiánytalan termékeket fogadjuk el (kiegészítők, használati utasítás), az eredeti csomagolásban visszaküldve. A hiányos, megrongált, károsodott vagy összepiszkolt termékeket nem vesszük vissza.

A megadott határidők a termék kézbesítési napjától számolandók.

Ehhez a visszavonási joghoz Önnek feltétel nélküli joga van, kivéve a szállítási költséget, mely Önt terheli.

Amennyiben a rendeléstől való elállás esetén a termék technikai vizsgálatára kerülne sor, a Nektár Biobolt megtesz mindent, hogy a lehető leggyorsabban megtörténjen a visszatérítés. Az erre vonatkozó határidő a terméken végzett technikai diagnózis gyorsaságától függ, maximum 3 hét.

A visszafizetés banki átutalással történik. Az átutaláshoz szükséges adatokat e-mailben fogjuk Öntől kérni.

8. Visszaküldés

Paragrafus jel

A termékek visszaküldése postai vagy más futár szolgáltatói úton lehetséges. Figyelem, a visszaküldés költsége a vevőt terheli, kivéve ha a kiküldött termék nem egyezik meg a megrendelt termékkel. (A szállítás a vevő kockázatára történik.)

A terméket visszahozhatja személyesen az üzletünkbe is: 1092 Bp., Ferenc krt. 42.

9. Garancia és vásárlás utáni szerviz

Minden általunk forgalmazott termékre érvényes :
  • szavatosság
  • jótállás
  • gyártótól függő termék garancia

A termék(ek) szállítási költsége a vevőt terheli. Mindazonáltal, amennyiben a kézhez vett termék nem egyezik meg a megrendelt, illetve a honlapon feltüntetett termékkel, a visszaküldés költsége vissza lesz térítve a vevőnek.

A visszaküldés postai vagy más csomagküldő szolgáltató útján , ill. személyesen lehetséges.

A visszaküldött termékek szervizelését a Nektár Biobolt a gyártón keresztül vállalja. Bármilyen jellegű legyen a probléma, a visszaküldésnél csatolnia kell a számla másolatát, a visszaküldési szelvényt, és ha rendelkezik (a dobozban mellékelt) garancialevéllel, akkor azt is.

Figyelem, a szavatosság és jótállás nem vonatkozik, vagy csak részben vonatkozik a terméken külső károkozásból bekövetkezett kár (például baleset, nyomódás, égés, áramingadozás), továbbá a gyártói speciális előírásoknak nem megfelelő használat vagy üzembe helyezés vagy a készülék helytelen, káros körülmények közötti tárolása esetén, kereskedelmi célra való felhasználás esetén, illetve a termékkel nem kompatibilis perifériák, kiegészítő tartozékok illetve fogyasztási cikkek használatából eredendő károk esetén.

Mindezen esetekben, a Nektár Biobolt nem vállalja a felelősséget amennyiben a gyártó elutasítja a garanciális szervizelést.
Amennyiben a szervizelés elutasításra kerül, a gyártó egy javítási árajánlatot állít ki.
Amennyiben nem fogadja el ezt az árajánlatot, az erre vonatkozó adminisztrációs költségeket a gyártó felé meg kell térítenie.
Amennyiben elfogadja az árajánlatot, a Nektár Biobolt számlájára kell átutalnia az árajánlatnak megfelelő összeget.

10. Felelősség

Paragrafus jel

A Nektár Biobolt semminemű felelősséget nem vállal a megkötött szerződés be nem tartása esetén, a magyar jogszabályzatban feltüntetett esetekben továbbá a Vevő hibájából illetve előre nem látható és ki nem küszöbölhető harmadik személy által okozott szeződésszegés esetében.
A Nektár Biobolt nem vállal felelősséget a Honlapon árult termékek nem rendeltetésszerű használatából kifolyó kárért.